Dagelijks bereikbaar op: info@exact-beheer.nl en
Volg ons ook op

Uw professionele partner voor de VvE

Exact Beheer is een zelfstandige VvE beheerder en is onafhankelijk van enige woningbouwvereniging, makelaar of verzekeringstussenpersoon. Daardoor wordt een professionele dienstverlening aan VvE’s gewaarborgd: uw eigen huis is bij ons in goede handen.

Onze deskundige dienstverlening onderscheid zich door persoonlijke benadering, snelle respons en transparante werkwijze. Als het aankomt op onze verantwoordelijkheid en betrokkenheid beschouwen wij ieder pand dat wij beheren als ons persoonlijk eigendom.

Iedere VvE is uniek, om deze reden leveren wij maatwerk geheel naar de wens van de klant. Wij kennen onze klanten en begrijpen dat uw eigendom belangrijk voor u is. Uw VvE heeft aan ons een betrouwbare beheerder met wie u een langdurige relatie kunt opbouwen.

Voor het garanderen van een juiste dienstverlening zijn de volgende begrippen voor ons essentieel:

Vertrouwen

Vertrouwen is de basis van een overeenkomst, een VvE moet geen zorgen omtrent het beheer hebben en moet het vertrouwen in de beheerder hebben dat alle zaken door hem goed geregeld zijn. Exact Beheer garandeert onafhankelijkheid. Exact Beheer adviseert het bestuur “om mee te kijken” en stimuleert de leden “om mee te denken”; Exact Beheer is een actieve beheerder. Nog een praktijkvoorbeeld? Denk maar eens aan het “meetekenen” van betaalopdrachten ten behoeve van de VvE door bijvoorbeeld een lid van de technische- of kascommissie of bestuur; een procedure die uw financiële zekerheid waarborgt. Hiernaast beoordeelt Exact Beheer, geheel op eigen initiatief, of bepaalde kosten niet aangepast kunnen worden, denk bijvoorbeeld aan een liftcontract of verzekeringspolis.

Continuïteit

Continuïteit gaat over een langdurige samenwerking tussen de VvE en haar beheerder. Wij ontwikkelen ons voortdurend, daar wij er vanuit gaan dat het altijd beter kan. Investeringen gaan we hierbij ook niet uit de weg. Deze ontwikkelingen en investeringen komen de VvE’s weer ten goede. Om de communicatielijnen kort te houden, krijgt uw VvE bij Exact Beheer te maken met een vaste VvE beheerder. Deze VvE beheerder is uw directe aanspreekpunt en verantwoordelijk voor het beheer van uw VvE. Daarnaast zal de VvE beheerder ondersteund worden door zijn VvE collega’s om de kwaliteit en de service te waarborgen voor uw VvE. De voordelen van deze werkwijze zijn, dat uw vaste VvE beheerder alle ins-en-outs van uw VvE kent. Door deze manier van werken kunnen vragen en klachten efficiënter worden behandeld door uw VvE beheerder en uiteindelijk kan dit kostenbesparend werken voor uw VvE.

Kwaliteit

Kwaliteit en persoonlijke benadering zijn belangrijke aspecten voor ons. Dit betekent ook dat er binnen Exact Beheer voldoende deskundigheid aanwezig is, denk aan financieel, juridisch, organisatorisch en bouwkundig.

Het beheren van een VvE bestaat niet alleen uit standaard werkzaamheden. Het is elke dag maatwerk leveren met de nodige deskundigheid. Het eindstation is altijd dat er op een kwalitatief goede manier tot oplossingen wordt gekomen. Het beheren van een VvE vergt tijd en specifieke kennis. Het is van belang dat alle financiële aspecten rondom uw appartementencomplex op orde zijn. Een correct beheerde VvE is namelijk een garantie voor een goede bouwkundige en waardevaste staat van het complex en van uw appartement.